Wolfslaar

Het restaurant in Breda met een Michelin-ster.

Wolfslaar is gehuisvest in een oud koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten , waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De sommeliers maken het geheel compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.

Adres
Wolfslaardreef 100-102, 4834 SP Breda
Telefoon 076 560 8000
E-mail restaurant@wolfslaar.com
Website wolfslaar.com

Over Wolfslaar

Wolfslaar is gehuisvest in een oud koetshuis op Landgoed Wolfslaar. Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, waarbij chef-kok Maarten Camps streeft naar perfectie. De sommeliers maken het geheel compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit de historische wijnkelder.

De wijnkaart biedt een keur aan wijnen uit alle windstreken. Sommelier Kayleigh Hagesteijn weet deze wijnen uitstekend te combineren met de gerechten van Maarten Camps. De Meesterkok kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol.

Naast het prachtige koetshuis heeft Wolfslaar ook nog het imposante en modern ingerichte landhuis dat de sfeer van vroeger tijden ademt. De mooie salons zijn veelzijdig inzetbaar; voor een zakelijk evenement en receptie tot een workshop of bedrijfsuitje. Wolfslaar staat daarnaast bekend als een bijzondere en unieke trouwlocatie in Breda.

Reserveren

 

Beschikbaarheid

Vrijdag 15 februari Volgeboekt
Zaterdag 16 februari Volgeboekt
Zondag 17 februari Gesloten
Maandag 18 februari Volgeboekt
Dinsdag 19 februari Volgeboekt
Woensdag 20 februari Tafels beschikbaar
Donderdag 21 februari Tafels beschikbaar
Vrijdag 22 februari Volgeboekt
Zaterdag 23 februari Tafels beschikbaar
Zondag 24 februari Gesloten